Een lekker versgevange kabbeljauwtje met een krokant jasje.. het moest er is van komen.
zoon witvisklappertje maar dan lekker krokant en nog wel uit de hittehijger.
Het is een lekker visje geworden! Chef is niet de grootste vissen man (op lekkerbek en kibbeling na) maar deze ga ik zeker vaker eten!
De krokante kipklapper uit de airfryer!
Hierbij het receppie maatjes
benodigd: voor 2 klappers/personen
- 2 kabeljauw haasjes ontdooit (ik had die uit het vriesvak)
- 2 eitjes
- 70 gram bloem
- TL paprika poeder
- TL knoflook poeder
- TL uienpoeder
- TL zout
- TL zwarte peper
- Paneermeel of panko
Bereiden:
BAAAAAAAAAAM!!! SMULLUH!!!!!!!
LINK NAAR DE INSTAGRAM VIDEO (KLIK HIER)
LINK NAAR DE TIKTOK VIDEO (KLIK HIER)
Elke dag een nieuwe Video en nieuw recept op TikTok en Insta!
Klik op onderstaande buttons!
Alle rechten voorbehouden | @Haagschekeuken | Algemene voorwaarden | retourbeleid | Verzend informatie